2019 m. rugsėjo 22 d., sekmadienis

Bio tabletės indaplovėms

Šiuolaikiška buitis neapsieina be pagalbininkų, prietaisų, kurie padeda taupyti laiką valant ar plaunant. Indaplovės taip pat padeda ne tik švariai išplauti susikaupusius nešvarius indus, bet dar sutaupo ir laiko bei resursų.

Bio tabletės indaplovėms

bio tabletės indaplovėms


Aplinkos apsaugos ministerijai vis labiau stiprinant aplinkos apsaugą, Lietuvoje sparčiai populiarėja biologinės priemonės. Buksvarus.lt Bio indaplovių tabletės yra vienas iš geriausių pasirinkimų, nes jos padeda ne tik apsaugoti aplinką, nepriekaištingai efektyviai išplauti indus, bet dar ir sutaupo resursų: vanduo, elektra, laikas. Bet yra ir kitų priežasčių dėl kurių naudinga rinktis tabletes indaplovėms.


  • Tabletės plauna puikiai, nereikia perskalauti, ištirpsta visa;
  • Bio Enzimai indaplovėms skaido riebalus, krakmolą, cukrus;
  • Skaidomųjų savybių turintys Enzimai padeda išvengti nemalonių kvapų atsiradimo kanalizacijoje, neutralizuoja blogąsias bakterijas;
  • 100 procentų yra natūralios;
  • Dar labiau sumažina teršalų patekimą į aplinką;
  • Prisideda prie valymo įrenginių darbo palengvinimo proceso;
  • Taupo lėšas bei laiką priežiūrai, mažiau teršalų nuotekose, greičiau jos išvalomos.
Naudinga pasidomėti:

Tablečių naudojimas

Buksvarus.lt - indaploviu tabletes yra biologinės priemonės indų plovimui ir tinka visų tipų indaplovėms. Tai efektyvi priemonė užtikrinanti ne tik puikų rezultatą, bet garantuojanti ir sklandų kanalizacijos darbą.

  • Vandens išleidimo mechanizmas indaplovėje tarnauja ilgiau;
  • Neatsiranda nemalonus kvapas;
  • Bio Enzimai, dar kanalizacijoje padeda pagreitinti teršalų skaidymo procesus,
  • Naudojamos žemesnėje temperatūroje, todėl sutaupoma elektra bei vandens kiekis, lyginans su plovimu kriauklėje;
  • Patekusi į aplinką priemonė nedaro jokios žalos.
Tereikia išimti iš pakuotės vieną tabletę, išpakuoti ir įdėti į indaplovėje plovimo priemonėms skirtą skyrelį. Kadangi tabletės turi koncentruotą Enzimų kiekį sudėtyje, galima rinktis mažesnės temperatūros režimą. Enzimai veikia ir žemoje temperatūroje. Atmintina, kad maksimalus efektas yra pasiekiamas plaunant indus aukštesnėje temperatūroje.

Efektyviausios individualiuose namuose

Daugiabučiuose namuose gyvenantys net nesusimasto apie nuotekų valymo palengvinimą, nes jie sumoka už tai namųs ir miestus aptarnaujančioms vandenvalos tarnyboms. Nuotekų valymas yra aktualus individualių namų savininkams, bei kai kurių gyvenviečių gyventojams, kurie nėra prijungti prie centralizuotos kanalizacijos sistemos.

Tokių namų savininkai nuotekų valymui naudoja valymo įrenginius. Vieni turi kaupiamąsias talpyklas, kitaip tariant bačkas. Kiti susimontavo septiką, o dar kita grupė naudoja šiuolaikiškus biologinius valymo įrenginius nuotekoms. Žinoma, kad tokių įrenginių priežiūrai jie taip pat naudoja biologines priemones, kitai vadinasi bakterijos valymo įrenginiams. Todėl kartu su šiomis priemonėmis naudojant ir biologines indaplovių tabletes iš Buksvarus.lt, galima pasiekti dar geresnių rezultatų.

Pradėkite atrasti ekologišką bei saugią priemonę - Buksvarus.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.