2019 m. gegužės 3 d., penktadienis

Apie bjaurų, bet reikalingą darbą

Sutikite, vos tik išgirdus žodžius unitazo valymas, mus apima nelabai smagios emocijos. Greičiausiai, kad toks veiksmas yra siejamas su ne itin geru darbu. Greičiausiai, kad veiksmas yra asocijuojamas su bjauriu darbu tualete. Todėl, neretai, ypač šeimos nariai, šį veiksmą bando perleisti kitam, kad valymo darbų WC netektų atlikti pačiam.

Tualeto valymo priemonės

tualeto valymo priemonės
Greičiausiai ne vienas šį "smagų" pojūtį patyręs gali prisipažinti, kad tik noras išvalyti tualeto kambarį ar unitazą rezultato neduoda. Tam yra reikalingos priemonės. Būtent nuo jų priklauso ir rezultato efektas. Jis gali būti itin geras ir tenkinantis lūkesčius arba prastas, ypač kai bandoma išspausti kokybę iš pigiausių priemonių. Todėl, greičiausiai nesuklysime tvirtindami, kad tualeto valymo priemonės yra reikalingos, o kokybišos ir efektyvios priemonės - pageidaujamos labiausiai. Tik vėl susiduriame su bėda, kur rasti tu taip giriamų švaros priemonių tualetui. Taip, jų yra, bet tam, kad įsitikintumėte, jas reikia įsigyti ir išbandyti. Buksvarus.lt siūlo išeitį. Jų siūlomas priemones tualetui išbandyti tik kartą. Iš tokio veiksmo nenubiednės nei vartotojas, nei Buksvarus.lt savininkai nepraturtės.

Ką siūlo Buksvarus.lt

Buksvarus.lt siūlo įvairias priemones namų valymui, pradedant vonios kambariu ir baigiant ne taip smagiu tualetu. Bet išvalyti tualetą ir nuvalyti svarbiausią sostą - unitazą taip pat yra svarbu. Juk įvairios bakterijos, kurios nėra matomos plika akimi gali pakenkti ne tik mums patiems, bet ir šeimos nariams, o jei namuose auga nedidelis angeliukas. Vaikams tai gali atsiliepti su įvairiais sveikatos sutrikimais: vėmimas, viduriavimas. Todėl Buksvarus.lt siūlo įsigyti ir išbandyti priemonę, kuri tarnaus iki 3 kartų ilgiau ir efektyviai padės išspręsti higienos WC klausimus.

WC valiklis

Manome, kad išgirdę naujieną nustebsite, nes Buksvarus.lt yra paruošusi Jums inovatyvią staigmeną. Siūloma įsigyti tueleto valymo priemonė nėra įprasta, ji, kol kas, yra tokia vienintelė, šiek tiek keista, bet be galo patogi. Ką ji tokio gali ar kaip atrodo?


  • Pirmas toks WC valiklis rinkoje - su purkštuvu;
  • Antras įdomus gamintojų sprendimas yra - priemonė purškiama apverstus purkštuvą.
Tualeto valiklis su purkštuvu tikrai skamba gan įdomiai. Juk daugelis esame pripratę tik prie pilamos WC priemonės. Bet toks gamintojų sprendimas nėra tik šiaip sau, pažaidimas. Galite pabandyti pasverti patys. Kiek Jūsų manymu išpilate priemonės į klozetą ar ant šluostės, kad efektyviai pasiektumėte norimą rezultatą ir nuvalytumėte visus paviršius? greičiausiai, Jūsų atsakymas bus toks kaip ir mūsų, kad WC valiklio pripilame net nefiksuodami jo kiekio, nes jis yra toks pigus, todėl galima išpilti visą ir nuėjus į parduotuvę įsigyti dar vieną ar kelis tokius pat. Tačiau grįžtant prie tualeto higienos priemonės su purkštuvu galima iškart pastebėti efektyvumą, kurį galėtų suteikti pats purkštuvas. 

  • Purkškiant, priemonė ant paviršių pasiskirsto tolygiai;
  • Priemonės sunaudosime mažiau;
  • Apimsime didesnį valomo paviršiaus plotą;
  • Greičiau nuvalysime visą paviršių;
  • Sutaupysime lėšų ir laiko. 

wc valiklis

Valiklio panaudojimas tualeto valymui, kai priemonė yra purškiama apvertus, taip pat nėra iš piršto laužta. Tai itin praktiškas ir patogus būdas pasiekti visas, net ir pačias sunkiausias vietas tualete ar tame pačiame unitaze. Juk nėra smagu mojuoti buteliu su pilstoma priemone pasilenkus virš unitazo? Purškiklis naudojamas apverstas, kad viso buteliuko netektų merkti į vandenį esantį unitaze. Apversta priemonė leis patogiai apipurkšti visas unitazo vietas. Tereikia nykščiu spustelėti priemonės purkštuko liežuvėlį. Ko pasekoje, vos keliais paspaudimais, visas  norimas išvalyti tualeto ar unitazo sienelių paviršius bus padengtas priemone. Žinoma, sluoksnis nebus vienas centimetras, kokie esame pripratę užpilti geliu. Kadangi šios priemonės gaminimui yra panaudotos pačios efektyviausios priemonės, tokio sluoksnio net ir nereikia. Pakanka paviršių tik padengti priemone ir ji atliks savo funkciją, palengvins tualeto patalpos ar unitazo valymo procesą. Nesudėtingai nuvalysite kalkių bei šlapimo akmenų sluoksnį, pašalinsite kitus nešvarumus.

Taigi, jei ieškote efektyvios, patogios bei taupančios priemonės, jums siūlomas kokybiškas WC valiklis - Bukvsarus.lt



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.